Koronák és hidak

Rögzített és kivehető fogpótlások - Kezdőlap

A foghiányok ellátására ma már több opciónk van mint valaha! Kivehető és rögzített fogpótlásokat is készítünk. Bármihez is fogjunk hozzá,fontos számunkra hogy egy időtálló, hosszútávon működőképes és esztétikus eredmény szülessen, amivel visszanyeri teljes rágóképességét és esztétikáját a szájüreg.Hogy megítélhessük melyik pótlás a megoldás az Ön problémájára foglaljon hozzánk időpontot!

 

Hídpótlások: Egy híddal hosszútávon biztonsággal pótolható az elvesztett fog. A híd két vagy több pillérből áll, melyek a koronával ellátott meglévő fogak. A hézagfog helyére egy hídtag kerül, ami összeköttetésben áll a pillérekkel. A híd készülhet fémkerámiából vagy fémmentes cirkóniumból is, mindkettő megfelelően időtálló, esztétikus és stabil anyag.

 

Implantációs pótlások: Az implantátumok korunk csodái. Az implantátum egy titáncsavar, ami a páciens csontjába kerül beültetésre, egy művi foggyökér. Hipoallergén titánból készül, mely beültetését követően a gyógyulási ideje alatt csontosodik, ezután készülhet rá korona vagy híd. Előnye a híddal szemben, hogy a szomszédos, egészséges fogakat nem kell “lecsiszolnunk”, koronákkal ellátnunk. Beültetésükhöz azonban elegendő csontra van szükség, ezért szükség lehet csontpótlásra. Több implantátummal akár egy fogatlan állcsontba is tudunk készíteni rögzített pótlásokat!

 

Kivehető pótlások: Hosszútávon működőképes megoldás a kivehető protézis is, mely a nyálkahártyán oszlatja el a rágóerőt. A meglévő fogakat teleszkópként, kapcsokkal vagy egyéb finommechanikai rögzítőeszközökkel bevonjuk, ezzel tovább stabilizálva a protézist. Akár implantátumok is felhasználhatók a protézis további rögzítéséhez!

Elérhetőségek:

Telefon: (+) 36 20-499-1899

Email: rendelo@dental-studio.hu

Facebook
Facebook
Instagram

Szeretettel várjuk rendelőnkben. Hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is!

Dental Studio